05.05.2011

Boktema fra a til å: G


Ny uke, ny bokstav. Nå er vi kommet til G - for en gangs skyld en bokstav som ikke gir meg så mange valgmuligheter. Av mine favoritter er det kun en som begynner på G og det er:

A GAME OF THRONES

"A mind needs books as a sword needs a whetstone, if it is to keep its edge."


Min omtale kan du lese her. Hvis du vil få med deg flere favorittbøker på G, besøk Anette.

4 kommentarer:

 1. Denne står på leselista, men eg lure på om eg skal ta den lette veien og lese den første på norsk;-)

  SvarSlett
 2. Jeg har ikke lest den, men vurderer det nå. Vi ser nemlig serien og den er veldig bra, kanskje noe av det beste jeg har sett - ever! Samboeren min har lest de bøkene som har kommet ut, så vi har dem på Kindlen, men jeg har ikke somlet meg til det. Men hver gang vi ser en episode så tenker jeg at nå skal jeg begynne å lese fordi jeg har lyst til å vite mer.

  SvarSlett
 3. A Game of Thrones har jeg veldig lyst til å lese :)

  SvarSlett
 4. Elida: Er den kommet ut på norsk nå? Jeg leste at den skulle komme, men har ikke fått med meg publiseringsdatoen. Jeg sier les den, uansett hvilket språk du foretrekker! Den er egentlig ganske lettlest på engelsk, men det er jo mye å holde styr på.

  Karin: Jeg skjønner behovet for å vite mer. Samboeren min har ikke lest bøkene, men har sett de to første episodene av serien med meg. Han spurte om ikke vi kunne vente med å se videre slik at han kunne se mange på rad. På den måten kan han lære mye uten å måtte lese bøkene. Også slipper han å være forvirret hver uke fordi han ikke husker hvem som er hvem og hvem som er lojal mot hvem.

  Ladybug: Sett i gang =) Men ha god tid når du begynner. Jeg var forvirret i starten, men etter 4-5 kapitler begynte jeg å få oversikt (generell oversikt - ting endrer seg selvsagt etter hvert, spesielt i denne serien. Mange dør, og lojaliteter skifter).

  SvarSlett