28.03.2011

It's Monday! What Are You Reading?

Jeg holder fremdeles på med Buddenbrooks. Ellers har jeg forsøkt å lese krim (jeg er ikke overbevist) og fortsetter å lese fantasyserien "A Song of Ice and Fire".

Bøker jeg leste forrige uke:

- Andrey Kurkov: A Matter of Death and Life
- Jørgen Jæger: Blodskrift

Bøker jeg anmeldte forrige uke:

- Selma Lagerlöf: Löwenskölds Ring (terningkast 4)
- Louis de Bernières: The War of Don Emmanuel's Nether Parts (terningkast 6)

Bøker jeg leser nå:

- Thomas Mann: Buddenbrooks
- George R.R. Martin: A Clash of Kings
- Glenn Cooper: The Tenth Chamber

Bøker jeg planlegger å lese denne uken:

- Thomas Mann: Buddenbrooks
- Glenn Cooper: The Tenth Chamber
- Wilkie Collins: The Woman in White

Omtale av Buddenbrooks kommer på søndag. Ellers vil jeg lese klassikeren "The Woman in White" og lese ferdig "The Tenth Chamber" som er krim jeg tror jeg kan like =)

3 kommentarer:

 1. I dag har jeg endelig kommet godt i gang med Buddenbrooks, nå er det nesten slik at jeg ikke klarer å legge den fra meg... Det hadde jeg ikke trodd. Jeg gleder meg masse til å lese alle omtalene på søndag.

  Jeg er også spent på omtalene av de to siste bøkene som du planlegger å lese denne uka, Cooper har jeg også hørt mye bra om i det siste og Wilkie Collins er et nytt navn for meg.

  SvarSlett
 2. Jeg tror også jeg endelig har kommet til det punktet hvor jeg klarer å konsentrere meg om Buddenbrooks i mer enn 10 sider om gangen.

  SvarSlett
 3. Det virker som om de fleste har hatt litt problemer med boken i starten. Jeg syns det går greit å få flyt i lesingen, men jeg har ikke blitt voldsomt engasjert enda.

  SvarSlett