28.03.2011

Bloggurat

Siden alle andre gjør det har jeg presentert bloggen min på bloggurat (forutsatt at jeg har fått det til). Noen som vet hva det egentlig betyr? At flere kan finne bloggen min?

5 kommentarer:

 1. Eg har hatt det i over eitt år, og det som eg kun bruker den til er å sjå om eg har lesere, evt fleire/færre. Eg liker den fordi då ser eg om innlegga mine er noko folk leser eller ikkje:-)

  SvarSlett
 2. Bloggurat klarer ikke å finne linken jeg har lagt til i dette innlegget. Pleier det å ta lang tid, eller er det noe som ikke fungerer tror du?

  SvarSlett
 3. Det veit eg ikkje. Eg presenterte bloggen min på Bloggurat, skreiv eit innlegg og la inn leseren. Meir huske eg ikkje dessverre:-(

  SvarSlett
 4. Det gikk fint, tok bare litt tid =)

  SvarSlett
 5. Det tar litt tid ja. Du får heile tida vite kor mange lesarar du har hatt siste veka og kor mange (registrerte bloggar) som lenkar til deg, kven som lenkar til deg ofte også vidare. Også hender det at innlegg med mange treff, mange kommentarar eller mange lenker kjem på forsida. Eg blar ofte innom forsida til blogurat for å sjå om det er nokre spennande bloggar eg ikkje kjenner til der. Du kan også registrere deg på kategori, og dersom du registrerer deg på bøker, kjem du inn på ei liste kor Knirk alltid står øverst. Det er ein morsom måte å følgje med på kva som rører seg i bloggosfæra, synest eg.

  SvarSlett