16.03.2011

Award

Jeg har fått en award! De snille bloggerne som har gitt meg den er Elida, Tonje, Line og Julie. Tusen takk! Jeg anbefaler alle å kikke innom disse fire bloggene. I forbindelse med awarden skal jeg svare på følgende spørsmål:

1. Ta opp nærmeste bok og slå opp på side 18, linje 4. Hva står det der?
"Seward pulled open the lid, and Kalyne saw the money. All that lovely money." Fra "The Blade Itself" av Joe Abercrombie. Jeg har ikke lest den enda, men kikker nysgjerrig på den og gleder meg til jeg får tid til å lese den.

2. Hva er det siste du så på TV?
Jeg ser på "The Big Bang Theory" akkurat nå! "I bet lesbians love bluetooth".

3. Bortsett fra datamaskinen, hva hører du nå?
Jeg hører på Sheldon og Penny synge "She'll be coming 'round the mountain when she comes"... Alle andre lyder blir druknet av monster-TVen på veggen.

4. Når var du sist ute og hva gjorde du da?
Jeg tok bussen til byn, dro opp til sampolinstituttet og hørte en sosialantropolog fra CMI fortelle om direkte demokrati i Venezuela. Så gikk jeg innom Ark Beyer i Strandgaten - tre for to engelsk pocket salg - og så tok jeg bussen hjem.

5. Hva har du på deg nå?
Sokker, dongribukse, hvit singlet og blå, tynn genser.

6. Hva var den siste filmen du så?
Jeg fulgte sånn halvveis med da Robert så "Trolljegeren". Jeg var dog mer opptatt av å lese "Menneskehavn", og fikk derfor bare med meg trollene, ikke så mye annet.

7. Skulle du overveie å flytte til utlandet?
Ja, uten tvil. Skulle gjerne hatt en jobb som involverte mye reising utenfor Norge. Men en dag vil jeg hjem igjen. Bergen er min by, her vil jeg oppdra barna mine når jeg en dag kommer så langt. Et par år i Latin Amerika hadde vært kjekt, eller kanskje Frankrike eller Russland? Mange spennende steder. Dessuten må jeg innrømme at jeg alltid har drømt om å bo på den engelske landsbyen, i et "cottage", med store grønne åser og skog på alle kanter. Helst nærmt en by, men ikke i en by. Noe sånt:


Det er mange som fortjener en slik award, og jeg tror de fleste har fått den nå. Jeg gir den videre til tre av mine favoritter, som enda ikke har svart på spørsmålene (tror jeg):

Christine, Knirk og Rose-Marie!

Jeg kom forresten på enda en jeg vil gi awarden videre til. Hun kaller seg Ciuva og bloggen hennes ligger under "andre blogger", men hun skriver så mye om bøker at jeg bør snarest plassere henne under "bokblogger jeg leser".

4 kommentarer:

 1. Åh, jeg ser vi deler smak når det gjelder det å bo i en britisk landsby. Det kunne jeg tenke meg også. Kanskje jeg kan overtale David en vakker dag... :p

  SvarSlett
 2. Tusen, tusen takk! ;-) Jeg skal følge opp stafettpinnen når jeg bare får hodet mer over vannet!

  SvarSlett
 3. Oj, min aller første award, takk!

  SvarSlett
 4. Versågod! Vel fortjent =)

  SvarSlett