13.06.2011

It's Monday! What Are You Reading?

Forrige uke var en jobbeuke. Ukenene før var eksamensuker. De neste to ukene er rolige uker, med masse tid til å lese. De to ukene etter det er ferieuker. Det er en sinnsykt herlig følelse å endelig ha fri. Jeg har en lang leseplan, og tid til å jobbe meg gjennom den. Den neste måneden blir fantastisk.

Bøker jeg leste forrige uke:

- Joe Abercrombie: The Blade Itself

Bøker jeg anmeldte forrige uke:

- Alan Bradley: A Red Herring Without Mustard (terningkast 5)
- Joe Abercrombie: The Blade Itself (terningkast 5)

Bøker jeg leser nå:

- J.R.R. Tolkien: The Silmarillion
- Kazuo Ishiguro: The Remains of the Day

Bøker jeg planlegger å lese denne uken:

- J.R.R. Tolkien: The Silmarillion
- Kazuo Ishiguro: The Remains of the Day
- Raymond Chandler: The Big Sleep
- Terry Pratchett: The Colour of Magic
- Tom Egeland: Skyggelandet
- Philippe Claudel: Monsieur Linh and His Child

Store leseplaner nå som jeg har fri. Om jeg klarer å fullføre såpass mange bøker vet jeg ikke, men jeg skal kose meg med forsøket.

4 kommentarer:

 1. Joe Abercrombie er havnet på "skal-lese" listen min, men der har han selskap av mange andre :-) Jeg har likevel tenkt å prioritere han nå i sommer, det høres ut som bøker i min gate!

  SvarSlett
 2. Jeg anbefaler deg absolutt å lese The First Law trilogien. Siden det kun er tre bøker lar det seg fint gjøre å lese dem på en sommer =) Men jeg skjønner det endeløse problemet med å finne ut hvilke bøker man skal prioritere fra en lang lang leseliste.

  SvarSlett
 3. The Remains of the day skal jeg også lese snart, jeg leste nettoppIshiguors Never let me go og det var en spesiell leseopplevelse. Jeg var skikkelig inni den.

  SvarSlett
 4. Jeg leste også "Never Let Me Go" først, og kan etter å ha lest "The Remains of the Day" si at Ishiguro er en fantastisk forfatter. Sistnevnte sjokkerte ikke like mye som den førstnevnte, men den var meget god - begge bøkene er blant mine favoritter.

  SvarSlett