03.04.2011

Lesesirkel oppsummering

Det er fem bloggere som har omtalt Buddenbrooks i løpet av dagen. Mange hoppet av grunnet Buddenbrooks lengde og krevende innhold, så jeg foreslår at vi prøver oss på en kortere og mer lettlest bok i neste runde. En oversikt over Buddenbrooks-omtalene finner dere her. Jeg foreslår slutten av juni som tidspunkt for å legge ut omtaler av bok nummer 2. Foreløpige forslag til forfattere inkluderer Chimamanda Ngozi Adichie og Nadine Gordimer. Jeg leser gjerne "Dyprød Hisbiskus" eller "Half of a Yellow Sun" av førstnevnte eller "The Conservationist" av sistnevnte. Kom gjerne med andre forslag.

6 kommentarer:

 1. Har du noko peiling på den norske tittelen på Nadine Gordimer-boka?

  SvarSlett
 2. Jeg vet faktisk ikke om den er oversatt til norsk. Wikipedia hadde lite informasjon på norsk om Nadine Gordimer. Men jeg kan grave litt, og se om jeg finner ut av det =)

  SvarSlett
 3. Det var det eg og fant ut etter kvart. Grava kan eg sjølv og, men to hoder tenker som regel betre enn eitt;-) Boka kan lånes på biblioteket, så eg er klar når som helst:-)

  SvarSlett
 4. Hvilken bok stemte du på? Det ser ut til at det blir enten "En Halv Gul Sol" eller "The Conservationist". Mulig førstnevnte er et bedre valg siden den finnes både på norsk og engelsk, men vi får se i løpet av uken. Jeg gleder meg uansett til en ny runde, og håper jeg liker neste bok bedre (selv om jeg ikke angrer på at jeg leste Buddenbrooks).

  SvarSlett
 5. Eg stemte på The Conservationist av Nadine Gordimer. Men for all del, eg leser begge like lett:-)

  SvarSlett
 6. Hehe jeg stemte også på "The Conservationist", var bare redd for at mange ikke ville lese engelsk. Men nå har den fått rimelig mange stemmer...

  SvarSlett