07.04.2011

Boktema fra a til å: BJeg skriver dette nesten en uke etter at det skulle skrives, men bedre sent enn aldri, eller hva? Denne uken (vel, egentlig forrige) handler det om min favorittbok på bokstaven B. Jeg tar en noe utradisjonell vri og skriver om en bok som kan bli en favoritt, nemlig "Brodeck's Report" av Philippe Claudel. Jeg har lest nøyaktig tre setninger så langt, og er overbevist om at resten må være bra etter en slik åpning. Dere kan juble med meg eller le av meg når jeg en gang i fremtiden skriver omtale og bekrefter eller avkrefter mitt håp om bokens kvaliteter, men foreløpig skal jeg kun dele de geniale tre setningene som har gitt meg et strålende lesehumør:

"My name is Brodeck and I had nothing to do with it. I insist on that. I want everyone to know it."

Overbevist? Hvis ikke får dere heller vente til omtalen kommer, men med mitt skrivetempo kan det ta noen uker. Nå skal jeg ta kvelden og finne ut om de neste tre(tusen) setningene er like gode som de første. God natt!

6 kommentarer:

 1. Spennende! Da sitter vi her og venter til anmeldelsen kommer ;)

  Jeg tok tre bokstaver i en sveiv i dag :) Har vært treg til å hive meg med.

  SvarSlett
 2. Jeg vet i hvert fall det at om jeg hadde lest de setningene i bokhandelen hadde nok jeg funnet veien til kassen med boken ganske fort. Blir spennende å se om resten av boken lever opp til forventningene :)

  SvarSlett
 3. Ladybug: Bedre sent enn aldri =) Jeg er også litt treg, men kommer diltende etter likevel.

  Ciuva: Hehe det er godt å høre at jeg ikke er den eneste =) Men så skal det som regel ganske lite til for å få meg til å kjøpe en bok.

  SvarSlett
 4. Bra å ha kommet i gang da....og jeg fikk et hint om at det var B nå, det visste jeg ikke....

  SvarSlett
 5. Satser på at du leser denne kommentaren:-) Nadine Gordimer-boka til lesesirkelen er oversatt til norsk. Fant boka på biblioteket idag; "Bevareren" er den norske tittelen, og vart utgitt på Gyldendal i 1976.

  SvarSlett
 6. Elida: Genialt! Den vant avstemningen og da må det nesten bli den. Jeg har allerede bestilt den fra bookdepository. Kommer altså uansett til å lese den. Jeg skriver et innlegg i morgen og foreslår boken og en dato, så kan de som vil lese den gi beskjed da! Når den er å få tak i på biblioteket på norsk må den jo være et fint valg. Takk for info =)

  SvarSlett