04.04.2011

It's Monday! What Are You Reading?

Denne uken har vært en Buddenbrooks uke, selv om jeg enda ikke er ferdig med boken. Nå planlegger jeg å lese de siste delene av Thomas Manns klassiker i løpet av første halvdel av uken. Samtidig leser jeg Kazuo Ishiguro (som jeg ikke har oppdaget før i dag, tro det eller ei). Jeg har lest ca 20 prosent av "A Clash of Kings", men kjenner jeg trenger en liten George R.R. Martin pause før jeg fortsetter.Bøker jeg leste forrige uke:

- Glenn Cooper: The Tenth Chamber

Bøker jeg anmeldte forrige uke:

- Thomas Mann: Buddenbrooks (terningkast 3)

Bøker jeg leser nå:

- Thomas Mann: Buddenbrooks
- Kazuo Ishiguro: Never Let Me Go

Bøker jeg planlegger å lese denne uken:

- Thomas Mann: Buddenbrooks
- Kazuo Ishiguro: Never Let Me Go
- Wilkie Collins: The Woman in White

Forrige uke fullførte jeg kun en bok, og skrev ikke mer enn en anmeldelse. Denne uken skal jeg være flinkere, spesielt med omtaleskriving. Menneskehavn er først ut (enten i dag eller i morgen) og jeg satser på at både Kurkov, Jæger og Cooper er anmeldt før uken er omme.

2 kommentarer:

  1. Kazuo Ishiguro er en kjempespennende forfatter. Jeg har ikke lest noe av ham enda, men jeg gleder meg stort til å sjekke ut "Never Let Me Go" og "The Remains of the Day". Kurkov er også en spennende fyr. Tror vel at "Death and the Penguin" blir en av bøkene jeg leser snart. :)

    SvarSlett
  2. Jeg ble nysgjerrig og måtte lese om Kazuo Ishiguro etter at jeg begynte å lese "Never Let Me Go", og da snublet jeg også over "The Remains of the Day" som nå ligger å venter på meg på min Kindle. Etter kun 50 sider i min første Ishiguro bok har jeg altså en plan for videre lesning. Definitivt en spennende forfatter. Jeg kjøpte "Never Let Me Go" på Fretex til 25 kroner fordi den hørtes interessant ut. Slikt kan bli til gull =)

    "Death and the Penguin" anbefales på det sterkeste! Jeg tror også Kurkov har mye annet spennende å by på.

    SvarSlett