24.10.2010

Bokbursdag

I dag har min bursdag blitt feiret (en måned forsinket), og i den anledning har min supersnille mamma kjøpt fine gaver til meg. Av bøker fikk jeg:

- Mario Vargas Llosa: The Feast of the Goat
- Ian McEwan: The Innocent
- Thomas Mann: Death in Venice
- Ian McEwan: The Child in Time
- Aleksandr Solzhenitsyn: One Day in the Life of Ivan Denisovich

Jeg har ønsket meg hver enkelt av disse bøkene lenge, men jeg har ikke fått tak i dem her hjemme. Mamma, derimot, fant dem i Dublin. Anmeldelser kommer så snart jeg får lest dem. I tillegg til bøkene fikk jeg ikke mindre enn åtte bokmerker. Det var som å åpne en godteripose full av forskjellig smågodt. I morgen skal jeg løpe bort på jobben å kjøpe meg en fin eske jeg kan oppbevare alle bokmerkene mine i (og jeg skal prøve å lete frem alle jeg hadde fra før). I kveld skal jeg lese ferdig The Red Pyramid, slik at jeg blir klar for å starte på en av mine flunkende nye bøker i morgen.

De keltiske bokmerkene og "datter"-bokmerket er mine favoritter. De var utrolig fine. I morgen begynner jeg å lese enten en av McEwan-bøkene eller One Day in the Life of Ivan Denisovich, og siden det er ganske dystre bøker det er snakk om kommer jeg til å bruke Little Miss Sunshine bokmerket mitt, som du kan se på det øverste bildet, til den boken jeg velger. Må ha litt balanse i hverdagen.

For en genial gave til en bokelsker =)

5 kommentarer:

 1. Gratulerer med dagen!
  Fine gaver, og bokmerker er undervurdert.

  SvarSlett
 2. Ja, gratulerer med dagen :) Kjempeflotte gaver, ønsker meg bokmerker selv, hehe :)

  SvarSlett
 3. Egentlig var dagen min for over en måned siden, jeg er bare litt treig med å feire. Men takk likevel =)

  Jeg elsker bokmerker, og kjøper alle jeg kommer over som jeg liker. Det er godt mulig jeg kommer til å ha en stor samling en dag, slik som andre samler på frimerker eller glansbilder. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg liker den ideen.

  SvarSlett
 4. Oj, jeg tror det var lurt at jeg la til parantesen med en måned forsinket, for jeg skjønner at innlegget mitt kan få det til å virke som om jeg har bursdag.

  Stine: Kanskje jeg skal inkludere bokmerker neste gang jeg har give-away, slik som Julie gjorde? Vi har en del gøye på jobben, dog ikke like fine som noen av de jeg fikk i dag.

  SvarSlett
 5. Gratulerer med vel overstått bursdag! Og FOR en fantastisk mor du har! Jeg har lest samtlige bøker bortsett fra "The Feast of the Goast" - eller Bukkefesten som den heter på norsk - men den ligger på vent. Ian McEwan er en av mine store favoritter! Jeg ser frem til dine bokomtaler!

  SvarSlett