03.01.2011

It's Monday! What Are You Reading?

Da var første leseuke i 2011 over (selv om strengt tatt kun halve uken var i 2011) og jeg har startet året med et pang! Etter en laber lesemåned (desember) ser januar ut til å bli en fin lesemåned. Jeg jobber ikke hver dag, jeg er ikke syk og jeg har foreløpig ingen skole. Det er en fin oppskrift på å få tid til å lese.

Bøker jeg leste forrige uke:

- Roald Dahl: James and the Giant Peach (2010)
- Yann Martel: Historien om Pi (2011)
- Aravind Agida: Hvit Tiger (2011)

Bøker jeg anmeldte forrige uke:

- Tom Egeland: Paktens Voktere (terningkast 5)
- Roald Dahl: James and the Giant Peach (terningkast 6)
- Yann Martel: Historien om Pi (terningkast 4)

Bøker jeg leser nå:

- Ian McEwan: Solar
- Jane Austen: Emma
- Kate Morton: The Forgotten Garden (lydbok)
- Mika Waltari: Egypteren Sinuhe

Bøker jeg planlegger å lese denne uken:

- Ian McEwan: Solar
- Jane Austen: Emma

For første gang på lenge har jeg ikke noen videre leseplan. Jeg har innsett at jeg er lite flink til å holde meg til planene mine, så nå velger jeg etter hvert som jeg leser ferdig. Solar og Emma skal jeg bli ferdig med denne uken. Jeg skal lese videre i Egypteren Sinuhe (men det tar litt tid å bli ferdig med den) og jeg kommer nok til å begynne på flere bøker hvis jeg opprettholder lesetempoet jeg har nå. Anmeldelse av Hvit Tiger kommer (den var god!) og kanskje også av Glassrommet som jeg leste i desember.

8 kommentarer:

 1. Ja, jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har oppdaget den før. Vet du om den andre boken til forfatteren også er god?

  SvarSlett
 2. Between the assasinations? Den kjøpte eg i haust, men eg har ikkje rukke å lese ho endå. Eg har akkurat lese ut ei anna bok, og satt og tenkte på om eg skulle begynne å lese denne nå.

  Kan eg forresten få komme med eit teknisk spørsmål, heilt utføre tema? Korleis får du lagt inn dei fanene øvst på sida, der du har dei ulike leselistene dine?

  SvarSlett
 3. Du går inn på "nytt innlegg" og der får du opp tre menyer. Den ene heter "rediger sider". Der kan du opprette og redigere slike faner =)

  SvarSlett
 4. Supert! Takk skal du ha.

  SvarSlett
 5. Eg begynte på Mellom attentatene i går, og oppdaga at det er ei novellesamling. Så her slår vi plutseleg fleire fluer, eller kva ein nå skal seie.

  SvarSlett
 6. Det er jo fint å vite - da venter jeg i spenning på anmeldelsene dine. Jeg likte Hvit Tiger såpass godt at jeg kjøper Mellom Attentatene hvis du liker den =) Dessuten trenger jeg flere noveller. Jeg har visst flere enn jeg trodde, men 52 noveller er en del.

  SvarSlett
 7. Eg liker ho godt så langt. Det er mykje av same tematikken som i Hvit tiger, men i eit heilt anna format.

  SvarSlett