01.09.2010

Oops, I did it again!

Tidligere i år meldte jeg meg inn i Litteraturklubben Epp og fikk en fin velkomstpakke. Jeg har kun mottat en hovedbok, men kikker jevnlig innom nettsiden for å se etter spennende tilbud. For hva er egentlig gøyere enn å motta bokpakker i posten? Denne gangen har jeg meldt meg inn i Den Norske Bokklubben, og min velkomstpakke består av:

- Cora Sandel: Alberte-trilogien
- Ken Follett: I All Evighet
- John Fowles: Magikeren

I tillegg får jeg en lommebok og et leserglede smykke. Jeg har lest få norske klassikere i mitt liv, og tror derfor at jeg har mye å glede meg til. Alberte-trilogien håper jeg er en bok jeg kan like. Magikeren vet jeg i grunn lite om, men den så interessant ut. Noen ganger lønner det seg å prøve noe nytt. Jeg har enda ikke lest Pillars of the Earth, men den står på leselisten, og når jeg endelig kommer så langt kan det være nyttig å ha oppfølgeren stående i hyllen i tilfelle den første får meg hektet. Det eneste negative aspektet ved å få denne boken i velkomstpakken er at den er på norsk, mens jeg har Pillars of the Earth på engelsk. Krysser fingrene for at det er en god oversettelse.


Gjennom bokklubben får man også tilgang til en haug med bøker, og jeg kunne ikke dy meg, og bestilte fire bøker utenom. Mine utvalgte er:

- Charlaine Harris: Living Dead in Dallas
- Paul Auster: Invisible
- Naguib Mahfouz: Gebelawis Barn
- Günter Grass: Blikktrommen

Nå gleder jeg meg med andre ord til å få pakker i posten. Det er en stund siden sist. Men nå må jeg huske å avbestille hovedbøker igjen. I Eppklubben slipper jeg det etter at de endret reglene. Der må du aktivt bestille hovedboken nå, og du kan velge mellom tre forskjellige hovedbøker hver måned.

1 kommentar:

  1. Jeg er kjempefornøyd med Bokklubben. Er med i Eppklubben også, men har i grunn fått mer ut av medlemskapet i Bokklubben Nye Bøker. Så langt har jeg bare beholdt en hovedbok, men jeg handler stadig andre titler. :)

    SvarSlett