04.04.2010

En smakebit på søndag - nr. 3

Denne påsken har det blitt mindre lesing enn planlagt. Jeg har hatt store problemer med å velge ut bøker jeg har lyst til å lese, og har derfor begynt på flere bøker uten å komme skikkelig inn i dem. To av dem var krim - en sjanger jeg sliter med å begeistre meg for - og disse har jeg ikke lest mye i, selv om jeg hadde planer om å omfavne påskekrim i år. Den tredje boken jeg forsøkte meg på var av Doris Lessing, og jeg likte det første kapitlet godt, men etter det dalte entusiasmen. Jeg traff imidlertid blink på den fjerde: A Spot of Bother. Foreløpig har jeg lest ca halve boken, og skulle helst fortsatt å lese til siste siden, uten stopp. Søndagens smakebit denne uken kommer derfor fra Mark Haddon:
"He stepped up to the door and pushed it gently open. Two people were having sexual intercourse on the bed. He had never seen two people having sexual intercourse before, not in real life. It did not look attractive. His first impulse was to step swiftly away to save embarrassment. Then he remembered that it was his room. And his bed. He was about to ask the two of them loudly what in God's name they thought they were playing at when he noticed that they were old people. Then the woman made the noise he had heard from downstairs. And it wasn't just a woman. It was Jean."


Blogger om boken i begynnelsen av uken.

5 kommentarer:

 1. Eg leser alltid mindre enn planlagt i feriar. Eg trur dei er uendeleg lange, men så viser dei seg ikkje å vere det likevel.

  Eg storkoste meg med The Curious Incident... og har store planar om å lese A Spot of Bother også.

  SvarSlett
 2. The Curious Incident er en av mine favorittbøker, og med ca 150 sider igjen av A Spot of Bother er jeg ganske sikker på at jeg kan si det samme om den. Du kan glede deg til å lese den :)

  SvarSlett
 3. Takk for smakebit, den trigget! Og så må jeg si at layouten på bloggen din er veldig fin: )

  SvarSlett
 4. Selv hadde jeg kjempeplaner om å komme langt i pensum-boka mi denne påsken. Det funket dårlig. Kan trygt si jeg har lest mindre enn planlagt. :(

  SvarSlett
 5. Gjennom ordene: Takk, kjekt at du liker layouten. Skulle gjerne hatt den litt bredere, men da måtte jeg hatt en helt annen layout. Håper du liker boken hvis du bestemmer deg for å lese den :)

  Julie: Kjempeplaner om å komme langt i pensumbøker fungerer sjelden. Man må bare prøve å jobbe jevnt over semesteret og håpe det holder. Selv ligger jeg litt etter, men ikke så mye at det ikke skal gå bra tror jeg. Men eksamen er faretruende nærmt nå :(

  SvarSlett