08.04.2010

Bilder

Den fineste delen av bokhyllen, mitt tøffeste bokmerke og min nydelige notatbok med Edgar Allan Poe:

"O, she was worthy of all love!
Love–as in infancy was mine-
'Twas such as angel minds above
Might envy; her young heart the shrine
On which my every hope and thought
Were incense–then a goodly gift,
For they were childish and upright-
Pure–as her young example taught:
Why did I leave it, and, adrift,
Trust to the fire within, for light?"

8 kommentarer:

 1. For en nydelig notatbok! Ble helt forelsket i den! hehe!

  SV: tusen takk for kommentar :)
  Jeg tror jeg har bestemt meg for å la Ringenes Herre ligge på nattbordet mitt. Leser vanligvis ikke på sengen, men skulle jeg få lyst kan jeg gripe fatt i den tjukkeste boka jeg noensinne har sett! hehe..

  SvarSlett
 2. Jeg jukser, leser den på Kindle, så kan ikke se hvor tjukk den er.. ;)

  Men siden det bare er koselesning for min del, litt sånn innimellom gjør det ikke meg noe om jeg bruker måneder på å lese den. Kjenner historien så godt at det ikke er vanskelig å henge med selv om jeg ikke leser hele tiden :)

  Notatboken er kjempefin, jeg har en stor også som er grønn med utdrag fra The Great Gatsby på fremsiden (en bok jeg for øvrig ikke har lest).

  SvarSlett
 3. Oi, den notatboka var helt fantastisk fin!

  SvarSlett
 4. hvor får du tak i sånne notatbøker?
  og: er kindle bra?
  :)

  SvarSlett
 5. Kindle er overraskende genialt :) Veldig grei å lese på syns jeg, og ganske brukervennlig. Jeg er fornøyd, har lest 5 bøker på den til nå, den blir brukt ofte. Men har som regel en vanlig bok jeg leser samtidig :)

  Jeg har kjøpt min på jobben, og jeg jobber på Norli. Vi fikk de nettopp inn (denne uken), det er visst ikke alle Norli som har dem. I Bergen er det kun oss og en til så vidt jeg har skjønt.

  Jeg har også sett de på Studia, som er Universitetets bokhandel, men igjen gjelder det Bergen. Jeg vet ikke hvilken by du bor i, men du kan prøve litt forskjellige bokhandlere, sikkert flere som har de :)

  SvarSlett
 6. De to siste avsnittene i den forrige kommentaren handler forresten om notatboken, ikke Kindle. Så at jeg ikke var så spesifikk der.

  SvarSlett
 7. Hei! Du har ikke navnet på notatboken, eller hvilket merke det er? Jeg er på jakt etter ca samme type bok, bare i kalenderutgave, og jeg må bestille fra norli. Derfor hadde det vært fint å vite hva slags merke det er:)

  SvarSlett
 8. Det er en serie med notatbøker og dagbøker og de heter Paperblanks. Jeg vet at Norli selger denne serien, men aner ikke om flere butikker selger den (men det kan godt være). Ellers kan du nok bestille fra nettsiden deres =)

  SvarSlett