25.01.2012

Stephen King og en trøtt hundJeg savner late dager på hytten. Masteroppgaven skal leveres 1. juni, og etter det tenker jeg det blir mange slike dager. I mellomtiden skriver jeg som en gal, pirker og blir aldri helt fornøyd. Det er bra jeg har en snill liten hund og flere bokhyller med bøker som kan distrahere meg når jeg trenger å bli distrahert. Også er det jo faktisk ganske gøy å bruke masse tid på å skrive om et tema jeg har valgt selv!

Senere kommer en topp ti-liste over mine favorittforfattere. Men først, noen hundebilder:

De to øverste bildene er tatt av samboeren til mamma, mens det er min egen samboer som står for de nederste. Det er nesten rart å tenke på at det er den samme hunden.

15 kommentarer:

 1. Åh for en skjønn, liten fyr! Jeg har også en liten pelsdott som "forstyrrer" meg. Noe som igrunnen er bra, så kommer jeg meg ut hver dag på tur :-) En ting lærte jeg imidlertid, kortere bein (på en hund) betyr ikke nødvendigvis kortere turer... ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hvilken rase er din lille pelsdott? =)

   Og du har helt rett, korte bein er ingen hindring. Echo er en reser på tur og det er ingenting han elsker mer enn å gå i skogen på fjelltur. Uten båndet hadde ikke jeg hatt mulighet til å holde følge med ham. Han har uten tvil gjort meg sprekere =)

   Slett
  2. Toby er en tibetansk spaniel hann. Litt a-typisk, tror jeg. Han elsker tur, motorsykler (hele fam. kjører trial motorsykler her) og bestevenn er katten i huset. Gneldrer aldri, men er en matmons av dimensjoner. Han trenger tur like mye som meg :-)

   Slett
  3. A-typisk pleier å bety personlighet i bøtter og spann, og det ser jeg på som noe veldig positivt =)

   Jeg måtte på google for å søke opp bilder av rasen, og jeg skjønner hvor "pelsdott" kommer fra ;) Artig hund, både skjønn og tøff på en gang.

   Jo flere raser jeg oppdager, jo mer forelsket blir jeg i hunder generelt. Det er allerede bestemt at vi skal ha en hund til, men vi venter til Echo er rundt to år. Har lest at det er en fordel at den eldste hunden er voksen og utlært før det kommer en ny liten en. Hvilken rase nummer to blir, det vet jeg ikke.

   Slett
 2. Jeg blir helt øm om hjertet (klisje, jeg vet) når jeg ser bilder av hunden din. Han er jo bare sååååå søøøøøt og herlig :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er veldig koselig å få slike kommentarer =) Han er en skjønning på alle måter. Har forvandlet meg fra en som aldri før har vært særlig opptatt av dyr, til en som ikke kan forestille seg hverdagen uten dyr. Han kan være en håndfull innimellom, men tenk så trist livet hadde blitt uten...

   Har du lagt ut bilder av pusen din noengang? =)

   Slett
  2. Å ja, hun er en ekte bokpus som har fått vært med på flere innlegg ;-)
   Her er link til to:
   http://siljeblomst.wordpress.com/2011/05/15/bokpusen-narnia/

   http://siljeblomst.wordpress.com/2011/08/11/dette-synes-jeg-om-stray-av-rachel-vincent/

   Hun er en meget bestemt frøken, og er ikke alltid like fornøyd når jeg kommer med kameraet... men verdens nydeligste pus - det er hun!

   Slett
 3. For en liten skjønnas :-) Er det en strihåret dachs?
  Gleder meg til topp-ti listen over favorittforfatterene dine!

  SvarSlett
 4. Han er en strihåret dachs ja =) Herlig rase, selv om man kanskje ikke skulle tro det hvis man leser om rasen på internett.

  Jeg tenkte å begynne på favorittforfatterlisten nå faktisk, men jeg tror det kan ta litt tid. I utgangspunktet har jeg kun seks favoritter, så det må nok en del tankevirksomhet til for å finne de siste fire. Favorittbøker har jeg flust av, men jeg føler at en favorittbok eller en favorittserie er litt for lite til å gjøre forfatteren til favoritt.

  SvarSlett
 5. En stram kar - og nusselig pelsdott.
  Kjenner jeg blir mer og mer utålmodig etter egen hund når jeg ser slike bilder. Men må man på ferie først så må man -)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det viktigste du må huske er å ikke dra for å se på valper før du er klar for å ta med en hjem. Vi brukte nesten to år på å bestemme oss for å kjøpe hund, og vi skulle i utgangspunktet ha en Golden Retriever. Men så var det ledige dachsvalper på et perfekt tidspunkt og vi tenkte at det kunne jo ikke skade å dra ut å se på valpene. Hvorfor ikke kikke på forskjellige raser før man bestemmer seg, eller hva?

   Den planen røk rimelig kjapt. Det går ikke an å se en valp uten å få en uovervinnelig trang til å ta den med hjem. To dager etter hadde vi en liten kar på under 2 kilo løpende rundt i stuen =D Heldigvis endte vi opp med verdens beste hund, så jeg er glad for at det ble slik, selv om beslutningen om å kjøpe Dachs ikke var veldig gjennomtenkt. Vi leste i det minste en del om rasen før det andre valpebesøket og oppdretter roet alle bekymringene vi hadde i forhold til det som står om Dachser på nett.

   Jeg gleder meg til du en dag legger ut bilder av din hund =D

   Slett
 6. Så liten og nydelig han er! Jeg tror det må være noe i veien med meg, for morsfølelsen min blomstrer mer av å se bilder av dyr enn av babyer, hehe:-) Utrolig hvor mye glede som ligger i å bo sammen med en så liten kropp.

  Det er koselig å ha flere dyr. Selv om de har personlighet til gangs på egenhånd, blir den enda tydeligere når man har to. Jeg våknet forresten idag til at Sabeltann vasket Scarlet på hodet ved siden av meg i sengen. Da vet man at det blir en herlig dag! :-D

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha jeg skjønner godt hva du mener. Min morsfølelse blomstret aldri før jeg fikk meg hund, men nå er den i full blomst. Men kun rettet mot hunden, jeg har foreløpig ingen ønsker å om å barn. Han er min lille kar, og jeg syns han fortjener min fulle oppmerksomhet =D

   Når han blir litt større vil jeg derimot følge din oppskrift: jeg vil ha to dyr. Dachser trives best i selskap =)

   Jeg elsker navnene til kattene dine. Det er ikke vanskelig å se for seg dyr med masse personlighet når de har slike navn ;) Det er herlig å bli vekket av skjønne små vesen som vil ha din oppmerksomhet. I motsetning til kattene dine klarer ikke Echo å komme seg opp i sengen vår uten hjelp, men han stikker hodet over kanten og "vasker" meg i fjeset når han vil ha oppmerksomhet. Bedre vekkerklokke finnes ikke.

   Slett