26.12.2011

Og vinneren er...

Jeg var nok litt vel optimistisk da jeg skrev at vinneren av julekonkurransen min skulle annonseres på julaften. Det ble verken tid da eller første juledag. Men vinneren ble i det minste trukket på julaften, ved hjelp av random.org.Gratulerer til Silje, som ønsket seg The Shining av Stephen King. Send meg en mail med adressen din, så sender jeg boken sammen med en liten overraskelse =)

9 kommentarer:

 1. shh, hoppet inn her, super nysgjerrig på om jeg vant, før jeg husket på at jeg ikke rakk å delta, meeen, boka jeg ønsket meg SisterBrothers, har jeg allerede bestilt, så da ble det nesten premie likevel.

  Fortsatt god jul til deg.

  SvarSlett
 2. The Sisters Brothers er en fin premie/innkjøp, så du har all grunn til å være fornøyd!

  Det ble ingen bøker til jul på meg, men jeg har nettopp kjøpt meg to bøker til Kindle, Death Comes to Pemberley og Austerlitz, og er godt fornøyd med det. Må pløye gjennom fem bøker på fem dager hvis jeg skal nå målet om 100 bøker lest i 2011, men jeg har absolutt ingen tro på at det går.

  God (rom)jul =)

  SvarSlett
 3. Gratulerer til Silje. Gled deg, den boken er kjempebra.

  SvarSlett
 4. Jeg fikk tretten bøker til jul, så da fikk jeg kanskje både min og din kvote, Labben? :-) Jeg skal også snart lese Pemberley-boka, og gleder meg veldig til å begynne på den. Men først må jeg skrive innlegg, vi har vært uten nettforbindelse i to dager nå og jeg har alvorlige bloggabstinenser.

  The Sisters Brothers har jeg veldig lyst til å lese, Ingalill, og jeg regner med at du bookcrosser den etter hvert?

  God romjul, og gratulerer Silje!

  SvarSlett
 5. Tretten bøker høres ut som en drøm. I 2012 skal jeg bare ønske meg bøker! Men jeg fikk masse fint til jul, selv om bokkvoten ikke ble rørt =) Blant annet en tur til Salzburg om en uke sammen med mamma!

  Hvilke bøker fikk du? *Nysgjerrig* (som alltid)...

  Er det Dagmar eller Cato som har ødelagt nettforbindelsen? Nå som den er tilbake er det bare å pøse på med innlegg. Jeg har lang jobbedag i dag, men etter det kommer det nok en del fra denne kanten. Har mange lister å lage og en rekke småomtaler å skrive.

  Pemberley virker lovende så langt. P.D. James har en leken og morsom tone. Noen favoritt tviler jeg på at den blir, men god underholdning tror jeg nok den er.

  Ingalill: Det er bare å bookcrosse når du har lest den ferdig. The Sisters Brothers er en bok som trenger å komme seg ut i verden og bli lest av mange.

  God jul =)

  SvarSlett
 6. Det var det jeg tenkte i fjor; neste år skal jeg bare ønske meg bøker, og det er jeg veldig glad for nå! Jeg tenkte å skrive eget innlegg om hvilke bøker jeg fikk i dag eller i morgen, så stay tuned:-)

  Litt usikker på om det var Dagmar og Cato, men det var voldsomme greier. På det verste lurte jeg på om regnet kom til å knuse rutene på soverommet og det var helt umulig å sove. Nå som jeg er på nett igjen gleder jeg meg til å lese listene dine, det virker som en perfekt romjulsyssel.

  Det morsomste for meg som ihuga Jane Austen-fan blir nok å sammenlikne bøkene og se hva James har gjort med Austens karakterer. Pride and Prejudice er en av mine største favoritter, og en av få bøker jeg har lest flere ganger. Det vil nok ha mye å si når jeg leser boken.

  SvarSlett
 7. Jeg visste ikke at du var storfan av Jane Austen. Da blir det ekstra spennende å lese din omtale av Death Comes to Pemberley. Jeg har lest ca. 15 prosent nå, og syns den er ganske underholdende. Tror nok du kommer til å reagere på P.D. James sin oppsummering av Elizabeth sin "kamp" for Darcy. Jeg har lest og likt Pride and Prejudice, men er ikke like begeistret som deg.

  SvarSlett
 8. Å, så gøy:-) jeg har også vært uten strøm og mobildekning noen dager, så har ikke sett det før nå. Jeg fikk en bok til jul, Bli Bjørk av Mette Karlsvik.

  SvarSlett
 9. Gratulerer =) Jeg har fått mailen din, og skal få sendt boken i morgen. Regner med det går kjapt, du bodde overraskende nært!

  SvarSlett