10.09.2011

Valpen min

Joda, jeg vet at dette er litt på kanten av hva man skal legge ut i en BOKblogg, men jeg er så stolt av min skjønne, lille valp at jeg legger ut bilder av ham. Et av bildene er helt nytt, mens et er fra første dagen vi fikk ham (også dukker samboeren min opp på et par av dem). Bokrelaterte innlegg kommer, muligens i kveld, men i morgen kommer ihvertfall omtale av den første Bookernominerte, Julian Barnes. Jeg har lest ca. 50 sider (av totalt 160) og kan allerede nå si at dette er en bok enkelte av dere vil like. Jeg begynner å bli redd for at resten av Bookerbøkene blir nedturer fordi jeg begynte med den beste først.


9 kommentarer:

 1. Nydelig liten skapning! Ein slik ønskte eg meg då eg var i 12-årsalderen:-)

  Eg har lest 63% av boka i skrivande stund, og liker den godt.

  SvarSlett
 2. Etter min mening er valper alltid lov å poste bilder av, samme hva bloggen egentlig er om... (Hundegal, jeg?) Aldeles, utrolig nydelig valp i hvert fall!

  SvarSlett
 3. For en nydelig hund! Dyr passer alltid inn i enhver bloggsammenheng, de er så skjønne. Bilder av dyr med bokhyller i bakgrunnen er dessuten svært relevant på en bokblogg. Er forresten ikke overrasket over at bokhyllene dine ser ryddige og velorganiserte ut;-)

  SvarSlett
 4. Slutter meg til de andre, han var skjønn :) Jeg synes det er fint at man innimellom kan være litt mer personlig på bloggen sin, det er mer spennende å lese bokanmeldelsene når man også kjenner litt til personen bak.

  SvarSlett
 5. Ein god bokblogg treng ein kvalp (eller katt) i ny og ne. Veldig søt hund!

  SvarSlett
 6. Nydelig! Jeg syntes forøvrig det er helt ok men litt personlige poster i blant.

  SvarSlett
 7. Elida: Det skjønner jeg godt, de er bedårende. Og har masse personlighet =) Når det gjelder boken gleder jeg meg veldig både til å lese den ferdig, lese din omtale og skrive min egen. Jeg håper den er like god helt ut, for begynnelsen er i det minste meget lovende.

  Ciuva: Jeg er helt enig, hundebilder er fint. Har blitt litt hundegal etter at vi kjøpte valpen. Nå er jeg utrolig nysgjerrig på andre sine opplevelser med både valper og voksne hunder, og jeg elsker å se bilder av ulike hunderaser (for ikke å snakke om å hilse på andre hunder når jeg går på tur med min egen). Har du hund?

  Line: Neste gang skal jeg ta bilde av ham i sofakroken min, for det er der bokhyllene med alle de skjønnlitterære bøkene mine befinner seg. Det er favoritthyllen, og bøkene i den rekker jeg fra sofakroken. Den ser for øvrig make ut som de på bildet, men den er plassert et annet sted i rommet. Litt orden må man ha, men det som ødelegger er alle bokstablene som pleier å dukke opp når jeg ikke lenger har plass i bokhyllene.

  Bokelskerinnen: Enig, det er spennende å lære litt om bloggerne man har kontakt med. Det er lett å glemme at det er vanlige personer som sitter å skriver, i stedet for usynlige internettvenner.

  Mostraum: Har skjønt at mange har bokpuser, det er koselig =)

  Mari: Det er det som er så fint med intervjuene dine - de gir et inntrykk av personene bak bloggene, selv om tema er bøker og blogging =)

  Takk til alle for fine ord om hunden min. Jeg er selvsagt helt enig, jeg kan ikke fatte at så skjønne vesener eksisterer. Og at han stort sett er snill i tillegg til å være skjønn gjør meg til en veldig fornøyd hundeeier. Selv om jeg må innrømme at jeg gleder meg til valpetennene forsvinner, for det er en ting han ikke har lært seg enda, og det er å slutte å bite. Alt i alt har han likevel gjort alle advarsler om dachshunder til skamme, han er en utrolig snill og sjarmerende hund =)

  SvarSlett
 8. En helt utrolig nydelig valp! Han er nok en liten bokhund, og de passer veldig godt i en bokblogg :-) Selv har jeg en bokpus ;-)

  SvarSlett