19.09.2011

It's Monday! What Are You Reading?

Det er mandag, jeg har bursdag, og jeg har ikke blogget på en uke. Til gjengjeld har jeg komt i gang med forarbeid til masteroppgaven, og hatt møte med veileder, så skolemessig var forrige uke en fin uke. Jeg leste kun en bok forrige uke, en bok av en norsk debutant, som var meget god. Omtale kommer forhåpentligvis i løpet av uken. Dessuten må jeg lese ferdig og skrive noe om Jamrach's Menagerie, i forbindelse med Bookerprissamlesning. Jeg har lest 60 prosent av boken, satser på å lese ferdig i kveld. Omtale kommer senest i morgen. Forhåpentligvis rekker jeg både mer lesing og mer blogging denne uken. Nå skal jeg spise kake og lese ferdig min andre Bookernominerte.

Bøker jeg leste forrige uke:

- Gunn Marit Nisja: Naken i Hijab

Bøker jeg anmeldte forrige uke:

- Ingen

Bøker jeg leser nå:

- Nikolay Gogol: Dead Souls
- Carol Birch: Jamrach's Menagerie

Bøker jeg planlegger å lese denne uken:

- A.D. Miller: Snowdrops

Ellers går det i faglitteratur om semipresidentsystemer, "stan"-landene, Russland og Kaukasus.

10 kommentarer:

 1. Innlegga dine har vore sakna, men med studier og diverse kan ein ikkje ligge på topp heile tida:-) Gleder meg til omtalen din av Booker-boka som eg trur er ein anelse meir positiv enn min:-P

  SvarSlett
 2. Gratulerer med dagen! Håper den var fin:-) Gleder meg til å høre hva du syns om Jamrach's Menagerie. På en måte en bok som kunne ha vært skrevet for femti år siden? Jeg ble etterhvert helt oppslukt, men den er så utrolig umoderne, det tok litt tid for meg å finne meg til rette med den, finne rytmen- men da til gjengjeld koste jeg meg skikkelig...

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye med dagen!

  SvarSlett
 4. Hipp hurra - gratulerer med overstått:-)

  SvarSlett
 5. Gratulerer med vel overstått!

  SvarSlett
 6. Gratulerer med dagen som var i går! :)

  SvarSlett
 7. Grattis med overstått bursdag :-)

  SvarSlett
 8. Elida: Det er koselig å høre =) Min er nok mer positiv enn din ja, men jeg syns alltid det er spennende når vi ikke har helt samme opplevelse av en bok, det er med på å gi nye perspektiver på egen leseropplevelse.

  Clementine: Jeg likte den fra starten. Det at den var umoderne gjorde den enda mer sjarmerende og også mer troverdig. Men det var ikke alltid like enkelt å lese den, spesielt på slutten av del to og egentlig gjennom hele del tre.

  Takk for gratulasjoner, alle sammen =)

  SvarSlett
 9. Gratulerer så mye med vel overstått! Håper du hadde en superfin bursdag med mye kake:-)

  SvarSlett
 10. Tusen takk =) Bursdagen var koselig, med kake og bøker (både skjønnlitteratur og faglitteratur vel å merke, men det at jeg fant nyttig faglitteratur var en seier i seg selv, så alt i alt veldig positivt). Og siden den var på en ganske vanlig mandag føler jeg meg ikke så mye eldre.

  SvarSlett