08.11.2010

It's Monday! What Are You Reading?

Dette har vært den tregeste leseuken på mange måneder. En bok er alt jeg har lest, og den var kun 200 sider lang. Jeg har også lest videre på en annen bok, men har fremdeles 50 sider igjen. Til gjengjeld har jeg lest flere artikler i forbindelse med masteroppgaven denne uken, og hatt veiledning. Nå vet jeg sånn ca hvordan masteroppgaven skal se ut =)

Bøker jeg leste forrige uke:

- Guillermo Martínez: The Oxford Murders

Bøker jeg anmeldte forrige uke:

- Rick Riordan: The Red Pyramid (terningkast 5)
- Fyodor Dostoevsky: Crime and Punishment (terningkast 5)

Bøker jeg leser nå:

- Mario Vargas Llosa: The Feast of the Goat
- Aleksandr Solzhenitsyn: One Day in the Life of Ivan Denisovich

Jeg holder fremdeles på med disse to bøkene. Sistnevnte bør jeg virkelig klare å bli ferdig med snart. Det er ikke ofte jeg bruker flere uker på en bok på under 200 sider. Boken er interessant, men måten den er skrevet på fenger litt lite, noe som gjør den ganske tung.

Bøker jeg planlegger å lese denne uken:

- Mario Vargas Llosa: The Feast of the Goat
- Aleksandr Solzhenitsyn: One Day in the Life of Ivan Denisovich
- Ian McEwan: The Innocent
- Gabriel Garcia Márquez: Memories of My Melancholy Whores
- Naguib Mahfouz: Gebelawis Barn

Nok en gang har jeg altfor mange bøker på leselisten til neste uke, men jeg satser på at det blir mer lesning denne uken enn forrige, og håper på å få lest minst en bok utenom de to jeg holder på med.

5 kommentarer:

 1. Kor får du lesetips fra? Eg føler at du alltid leser bøker/forfattere som eg aldri har høyrt om:-P

  SvarSlett
 2. Jeg liker å snike i bokhyllene på jobben, der finner jeg mye spennende. Ellers får jeg massevis av tips fra alle bokbloggerne =)

  SvarSlett
 3. Liker oppsettet ditt med hva du leser nå og hva du skal lese neste uke. Det er slik jeg tenker også, oppi hodet mitt. Tror jeg låner det oppsettet til bloggen min, OK? Ellers er du dyktig på å lese engelske bøker - det skulle jeg gjerne vært. Skal sjekke opp Krukov på norsk, men nå vet jeg at han iallefall finnes på engelsk. Takk for tipset!

  SvarSlett
 4. Det er bare å låne, jeg har også lånt det fra en annen blogg =)

  SvarSlett
 5. JEg kjenner godt følelsen av at jeg ikke får lest nok... Holder på med to bøker nå, men må liksom bestemme meg / sette av tid til å lese i dem for å få gjort det ;)

  SvarSlett