16.11.2011

For de som liker hunder

Siden det finnes en rekke dyreelskere i bokbloggverden lager jeg enda et innlegg med bilder av valpen min. Samboeren min har tatt mange fine, nye bilder. For å illustrere hvor mye Echo har forandret seg på noen få måneder legger jeg også ved et bilde som samboeren til mamma tok for tre måneder siden (22. juli-helgen faktisk. Den helgen var det fint med en liten gledesspreder som kunne stjele oppmerksomheten vår innimellom).PS: Noen andre som har lest A Tale of Two Cities som syns starten er litt treg? Jeg har lest 50 sider og føler ikke jeg har kommet godt inn i historien. Håper den tar seg opp (regner vel egentlig med det).

11 kommentarer:

 1. Akkurat hva jeg trengte før sengetid!
  Nydelig! (nesten så jeg fikk lyst på hund som passet på fanget -)

  SvarSlett
 2. Julie: =D Han er en liten sjarmør.

  Ingalill: Hadde du sett hvor fint han ligger og sover på sofaen mellom meg og samboeren min nå så hadde du garantert blitt klar for en hund som passer på fanget. Men en sofahund har sine ulemper også, jeg ser for meg mang en vinterdag med skitten sofa. Heldigvis er trekkene svarte og kan maskinvaskes, og dessuten sliter hunden med å komme seg oppi sofaen selv, han har for korte ben ;)

  SvarSlett
 3. Åååååå, så skjønn! Har du sett for en liten snusk! Man kommer fort over det med skitten sofa når man får så mye igjen for det. Og jeg tipper at det er mer griseri med barn, uten at man kaster dem på dør av den grunn:-)

  Jeg syntes hele A Tale of Two Cities var ganske treig. Jeg slet med å engasjere meg for karakterene, for de var så fordømt prektige og todimensjonale. Dombey and Son likte jeg mye bedre, siden den hadde særere karakterer (i tillegg til de prektige). Men jeg håper du liker den bedre enn meg!

  SvarSlett
 4. Line: Nå tror jeg faktisk vi har kommentert hverandres siste innlegg samtidig ;)

  Skitten Ikea-sofa kan jeg fint leve med når jeg har en så herlig hund. Han har et fantastisk lynne og vil hilse på alle og en hver når vi er på tur. Han er alltid snill (selv om han også kan være rampete) =)

  Uff, det var synd. Jeg hadde håpet på en kommentar som sa: "A Tale of Two Cities er genial, men den er litt treg de første 60 sidene". Godt mulig den ikke blir en favoritt, men jeg får gi den en sjanse likevel.

  SvarSlett
 5. Å, han heter Echo! Det er navnet på en av mine yndlingsbøker og bokkarakterer! ('Echo' av Francesca Lia Block)

  Anyways, fin! :)

  SvarSlett
 6. Eg syns ikkje den er treg, eg var veldig godt fornøgd med mi første Dickens-bok då eg leste den første gang for halvanna år sidan:-)

  SvarSlett
 7. Echo må jo være en av verdens søteste valper, kjenner jeg får lyst på hund når jeg ser bildene... (neeeeeeei! hyler Narnia (katt)) :-)

  SvarSlett
 8. Så skjønn! Her datt det inn en valp plutselig, blanding av setter og schäfer. Da ble de plutselig fire, så den må raskt finne et nytt hjem! Eieren kunne ikke ha den. Så nå får jeg ikke komet meg ajour med blogg, for en 10 år gammel tulle distraherer meg!

  SvarSlett
 9. Selv om jeg har hund, får jeg veldig lyst på valp igjen :)

  SvarSlett
 10. Åååå, så fin! Jeg har to hunder og en hest - veldig viktige i livet mitt.
  Bare det at jeg får gått tur! Flere ganger i uka - det er fint det.

  SvarSlett