18.10.2011

Og vinneren er...


Julian Barnes - The Sense of an Ending.

‘that the tragedy trapped in this mundane life should be so moving, and so keenly felt by the character that he can only confront it half-blindly and in fragments, is the mark of a truly masterful novel.'
- Gaby Wood (judge)

9 kommentarer:

 1. Eh...vinneren av? Booker kanskje?
  har aldri hørt om Julian Barnes. Spennende.

  SvarSlett
 2. Juhuu, siden denne fremdeles står i hylla. Fikk fornyet bib.lånet igår.

  SvarSlett
 3. Så da var dere på riktig spor:-) Har vært veldig interessant å lese alle omtalene dine.

  Tror du denne egner seg som lydbok? Tenker at det kanskje blir mitt neste kjøp på audible etter at jeg blir ferdig med the night circus.

  SvarSlett
 4. Super vinner! Det var jo en av dine absolutt favoritter :-)

  SvarSlett
 5. Så gøy at den vant! Selv om jeg ble mest nysgjerrig på deWitts bok ut fra omtalene dine. Tror jeg må lese begge to, de høres veldig gode ut. Neste år håper jeg samlesingen starter litt tidligere, slik at det er mulig for treigere lesere som meg å bli med:-)

  SvarSlett
 6. Knirk: Vinneren av Bookerprisen ja! Kan anbefales =)

  Ingalill: Er det ikke fint når livet går akkurat som man vil?

  Karin: Jeg vil tro den passer fint i lydbokform, i og med at det er en karakter som forteller historien sin. Det burde fungere både muntlig og skriftlig.

  Clementine: Jeg er godt fornøyd. Nå gleder jeg meg til å lese flere bøker av Barnes, han har gitt ut masse. Jeg tenkte også å lese deWitt sin første bok =)

  Line: Det går an å samlese alle de nominerte (longlist), da får vi bedre tid (men også flere bøker å lese). De annonserer desverre ikke de seks utvalgte før et stykke ut i september, så da blir det ikke mer tid enn vi har hatt i år :( Jeg tror du kommer til å elske deWitt sin bok. Jeg klarer ikke helt å se for meg at noen kan mislike The Sense of an Ending heller, for den er så bra skrevet.

  SvarSlett
 7. Jeg vil også være med neste år, hvis fristene blir lange nok, sånn sett kan nok forslaget om longlista være mer realistisk.

  SvarSlett
 8. Det har vært kjempespennende å følge denne samlesingen din. Jeg føler jeg har fått god innblikk i bøkene, selv om jeg ikke har lest dem selv. Har til og med solgt Barnes basert på din anbefaling.

  SvarSlett
 9. Ingalill: Ja, vi får se det an til neste år. Jeg skal uansett lese de nominerte da også.

  Bokelskerinnen: Kjekt at andre har fått noe ut av det også! Jeg tror kunden din vil bli godt fornøyd med årets Bookervinner. Jeg gleder meg til å utforske hans forfatterskap videre.

  SvarSlett