20.12.2010

It's Monday! What Are You Reading?

Nok en mager leseuke er over. Men nå er det kun fem dager igjen til jeg får et par fridager. Dessuten har jeg lest en del i helgen: jeg har komt ca halvveis i Paktens Voktere. Bokanmeldelser er jeg treig med, men det kommer det også. Satser på å få skrevet om "Glassrommet" på tirsdag eller onsdag.

Bøker jeg leste forrige uke:

- Erlend Loe: Kurt Kurér

Bøker jeg anmeldte forrige uke:

- Erlend Loe: Kurt Kurér (terningkast 4)

Bøker jeg leser nå:

- Tom Egeland: Paktens Voktere
- Kate Morton: The Forgotten Garden (lydbok)
- Mika Waltari: Egypteren Sinuhe

Bøker jeg planlegger å lese denne uken:

- Tom Egeland: Paktens Voktere
- Mika Waltari: Egypteren Sinuhe
- Magda Zsabó: Rådyret

De tre sistnevnte bøkene satser jeg på å få lest før nyttår. Mer enn det spørs det om jeg klarer, i og med at jeg mest sannsynlig kun har tre fridager før 1. januar. Jeg må desverre meddele at jeg har hoppet av samlesningen til Knirk. Men det er kun den første boken, "En Dåre Fri", jeg ikke kommer til å lese. I januar er jeg klar for å anmelde "Vågen".

3 kommentarer:

 1. Eg og har lyst til å lese Tom Egeland!!! Anne Brontë-boka ligger og venter på biblioteket, så det blir spennnande lesning i jula:)

  SvarSlett
 2. Velkommen til å være med neste gang! :o)

  SvarSlett
 3. Elida: Egeland er faktisk ikke så dum. Jeg likte ikke Lucifers Evangelium, men ga forfatteren en ny sjanse, og så langt er jeg glad for at jeg gjorde det =) Jeg gleder meg til å lese din anmeldelse av Anne Brontë boken - håper du liker den.

  Knirk: Takk, jeg gleder meg. Det var kjekt å lese alle anmeldelsene av En Dåre Fri. Og det var overraskende stor enighet om at det var en fantastisk bok =)

  SvarSlett