04.07.2011

It's Monday! What Are You Reading?

Ukene fyker unna. Nok en gang er det mandag. Neste mandag er ferien min over, og til nå har jeg kun hatt en feriedag med sol. Trist, men det er deilig med fri likevel. Jeg fikk lest litt i forrige uke også, selv om det ikke ble ute i solen.

Bøker jeg leste forrige uke:

- Matthew Kneale: When We Were Romans
- Yan Lianke: Landsbyens Blod
- John Connolly: The Book of Lost Things

Bøker jeg anmeldte forrige uke:

- Matthew Kneale: When We Were Romans (terningkast 4)

Bøker jeg leser nå:

- Nadine Gordimer: The Conservationist
- Stephen Fry: Making History

Bøker jeg planlegger å lese:

- Margaret Atwood: The Handmaid's Tale
- J.R. Ward: Dark Lover

Pluss en rekke bøker (så mange jeg klarer) på lørdag.

4 kommentarer:

 1. Strålende hvis vi begge leser Ward denne uken, da blir det som en minisamlesing! Jeg skal begynne med den på lørdags morgen, og satser friskt på å lese hele da. Har bestilt nummer to også, i tilfelle jeg får abstinenser etter første bok:-)

  SvarSlett
 2. Jeg aner ikke hvilken bok jeg skal begynne med. Mulig jeg velger en kort en, for å få en god følelse tidlig. Men Ward skal leses.

  SvarSlett
 3. Jeg har akkurat lest Dark Lover, halvferdig med en anmeldelse. Det tar bare litt tid, så jeg stikker på ferie før jeg gjør meg ferdig tror jeg. Vil anbefale Fallen Angels-serien til Ward istedet tror jeg, men det vet jeg mer om når jeg har fått lest et par bøker til.

  SvarSlett
 4. Jeg er spent på anmeldelsen din. Du var ikke veldig begeistret, eller? Regner med at jeg leser Dark Lover under lesemaraton på lørdag, og skal prøve å få produsert anmeldelser av det jeg leser så fort som mulig.

  SvarSlett