09.10.2010

Lørdagslisten - nr. 2

5 sære plot, kort oppsummert

1. Tordengudens Sønn: Ukko Overgud sender sin sønn Rutja til jorden, nærmere bestemt Finland, for å redde det finske folk fra falske religioner. Han slår seg sammen med en antikvitetshandler, en regnskapsfører og en reklamemann og dette firkløveret redder Finland fra Kristendommen ved hjelp av tordengudens lyn, pluss en heftig reklamekampanje.

2. Klokkemakeren: Klokkemakeren oppdager at kirken i den lille landsbyen har blitt slukt av et stort hull. Tiden slutter å være sammarbeidsvillig og bestemmer seg for å bevege seg som den vil, noe som resulterer i ulik tid for alle innbyggerne i landsbyen. Stakkars klokkemaker får aldri se konen sin, for hun sover og jobber når det er dag for ham. Landsbyen blir isolert av en stor skummel makt.

3. Animal Farm: En gjeng griser bestemmer seg for at alle dyr er likeverdige og at de ikke trenger å finne seg i dårlig behandling fra mennesker. Dermed blir det revolusjon, med grisene i spissen, og etter hvert får dyrene styre i fellesskap - alle dyrene er like mye verdt. Men er kanskje noen dyr mer verdt enn andre selv om alle dyr har like stor verdi? Grisene tar til slutt rollen til menneskene, med økt brutalitet.

4. Tang: Bergen er ikke som det en gang var. Hernar er et velfungerende lite øysamfunn. Når Asbjørn blir forelsket og tar med seg Lena fra Hernar til Bergen får hun bysyke. Som resultat må Asbjørn og en kompis finne tang fra Nordnes slik at hun kan rulle seg i det, for å kurere sin bysyke. Ingenting kurerer bysyke som tang (og sex i tang).

5. The Metamorphosis: En mann blir forvandlet til et gigantisk insekt og nekter å forlate rommet sitt. Han er bekymret for hvordan han skal ta vare på familien i sin nye tilværelse som et kjempeinsekt. Han syns likevel det er gøy å kravle rundt på rommet - spesielt på veggene og taket. Faren kaster et eple på ham noe som fører til infeksjon, og familien slutter snart å ta hensyn til ham. Han dør.

3 kommentarer:

  1. Jeg liker disse listene du har begynt med. Her er det artig lesning. Og du har helt rett. Der var det noen sære plott. :P

    SvarSlett
  2. Sære, men for det meste gode =) Kjekt at du liker listene. Jeg satser på at jeg har fantasi nok til å lage dem hver uke.

    SvarSlett
  3. Disse listene er fantastiske altså!

    SvarSlett