22.07.2012

Valp

Echo har blitt "storebror". Møt Cairn Terrier-valpen Max:Jeg kommer nok til å spamme min egen blogg fremover med bilder av det nydelige lille nurket og av han og Echo sammen. Foreløpig har jeg ikke fått så mange fine bilder i og med at det har vært full fart i stort sett hele dag, men det kommer. Echo har oppført seg eksemplarisk (takk og pris). Max har ikke vært nervøs i det hele tatt og har akseptert sitt nye hjem uten problemer. Han er leken og brelete og helt herlig. Måtte bare dele min hundelykke.

21 kommentarer:

 1. Gratulerer med "lillebror", han er aldeles nydelig :) Vi har et vennepar som har en liten Max og jeg er ganske sikker på at det er akkurat samme rase som din Max, det var litt morsomt.

  Kos dere med hundene!

  SvarSlett
  Svar
  1. Artig =) Max er vel ikke det mest uvanlige hundenavnet, men det var det eneste vi klarte å bli enig om.

   Takk, vi koser oss masse!

   Slett
 2. Så søt, gratulerer, gleder meg til å se mer av ham og begge to sammen. Regner med at du blir vekt tidlig imorgen:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det blir litt mindre søvn enn vanlig kan du si. For Echo også: han er vant til å ligge i sengen med meg om morgenen etter at samboeren min har stått opp. Der ligger han gjerne lenge etter at jeg har stått opp også. Noen rutinert blir litt endret med en valp, men vi forsøker å beholde så mange som mulig av de gamle rutinene til Echo slik at ikke hverdagen blir snudd helt på hode.

   Gleder meg til jeg får tatt noen fine bilder av dem sammen, foreløpig har det kun blitt fine bilder en og en.

   Slett
 3. Gratulerer med nytt familiemedlem! Så skjønn og nydelig og søt han er! Nå fikk jeg akutt hjemlengsel etter mine to søte små som jeg ikke har sett på to og en halv uke... Det blir veeeeldig stas å komme hjem fra ferie på torsdag! Gleder meg til flere bilder:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk =)

   Skjønner godt at du får hjemlengsel, men det er jo fint å ha noen å savne slik at å komme hjem fra ferie ikke bare forbindes med at man må tilbake på jobb men også med noe positivt.

   Slett
 4. Å, cairn terriere er fantastiske. Jeg har en venninne som har to stykker, og de er bare så herlige. Gratulerer og lykke til med ny valp!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, de er herlige. Vi brukte lang tid på å velge rase og tror Cairn er perfekt for oss. Får håpe det stemmer =)

   Slett
 5. Naaww.. nydelig liten tass! Gratulerer så mye :-)

  SvarSlett
 6. Svar
  1. =) Også har vi en nydelig liten dachs i tillegg, så hundelykken er komplett.

   Slett
 7. Nydelig!!
  Valper er så herlige, bare synd de vokser så fort!
  Flott navn også :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Uff ja, de vokser altfor fort. Det er deilig når de blir eldre og mer lydig, men valpetiden er fantastisk. Syns ikke det var lenge siden Dachsen min Echo var valp og nå virker han så utrolig voksen (noe han forsåvidt ikke er).

   Takk =)

   Slett
 8. awwww
  , jeg har hele denne tiden kjempet imot valp og for voksen hund, men slike bilder og et stadig voksende familiepress gjør at det sikkert blir valp på oss også - iløpet av august - mm det dukker opp en helt perfekt omplasseringshund i mellomtiden.

  Synes dog det er litt skummelt. Voksne hunder vet jeg hva jeg skal gjøre med - en valp smeleter all motstandskraft - og disiplin.

  Også må jeg vente et helt år på joggeturene.
  MEN - jeg gir nok etter.

  Gleder meg til oppdateringen på hvordan det er å ha 2 - kontra en - for jeg planlegger en hel flokk -))

  SvarSlett
  Svar
  1. Å ta inn en omplasseringshund i stedet for å kjøpe valp vil ha både fordeler og ulemper, men uansett er det en veldig fin ting å gjøre =)

   Valpetiden er slitsom, men også veldig koselig. En valp vil være irriterende til tider, noe som forhindrer at man smelter fullstendig. Litt disiplin må det være (og det kommer fra en som egentlig ikke har så mange regler i heimen - Echo gjør stort sett som han vil, men så er han så snill at det går bra).

   I august altså? Så dere har tatt den endelige avgjørelsen om å kjøpe hund i sommer/høst? Blir det Border Collie eller har dere funnet andre aktuelle raser? Håper på noen hundeinnlegg fra deg også snart da =)

   Oppdateringer kommer definitivt etter hvert. Foreløpig har det gått overraskende greit. Echo har akseptert valpen og valpen har tilpasset seg sitt nye hjem fra første stund. Men Echo er ikke flink til å gi beskjed når valpen er for innpåsliten eller når han stjeler Echo sine ting. Echo er veldig forsiktig (noe som er bra), men han må nesten sette noen grenser slik at valpen forstår hva som er lov og ikke.

   Slett
 9. Gratulerer med liten hundevalp :) Blir nok liv i leiren en stund nå ja! Utrolig søt var den. Er på det stadiet nå at jeg blir veldig valpesyk når jeg ser slike nurk, men husker fortsatt hvorfor det er et par år til en valp skal i hus. Når de to eldste faller i fra, skal jeg seriøst begynne å tenke på det, men har mer enn nok med min omplasseringshund... Er ikke bare barnematen, men hun blir knallbra etterhvert :)

  SvarSlett
 10. Cairn terrier er en av mine absolutt favoritt raser. Gratulerer! Så supersøt. Har ikke hatt en selv. Nå har vi en blanding av West Highland White Terrier og Bichon Havanais. Veldig søt. Og vi har en Strihåret Vorsteh. Hundeliv er bra.

  SvarSlett
 11. Anja: Takk =) Det har vært liv i leiren i noen dager nå ja. Men det er mye enklere å håndtere en valp nå som vi har litt erfaring. Jeg har vært alene med hundene på dagtid i to dager og det har gått strålende. I fjor var jeg helt utslitt den første uken og da var vi to med hunden hele tiden. Denne gangen får vi sove om natten, det fikk vi ikke den første uken vi hadde Echo.

  Det er lett for å bli tatt av valpesyken, men det må passe for de andre hundene og for deg =) Hvor gammel var omplasseringshunden din da du fikk henne? Visste du mye om bakgrunnen hennes?

  Knirk: Vi vurderte både West Higland og Bichon Havanais, begge er nydelige hunder. En blanding kan jeg tenke meg er helt herlig. Jeg hadde ikke møtt en eneste Cairn før vi besøkte oppdretter, men jeg hadde lest masse om rasen og forhørt meg med folk som har Cairn og fant raskt ut at det var en rase som kunne få det fint hos oss =)

  I mine øyne finnes det ikke noe i verden som er vakrere enn fjeset til dachsen min og Strihåret Vorsteh er derfor en av de fineste hundene jeg vet om. Fjeset er utrolig likt Strihåret Dachs, selv om kroppen selvsagt er helt annerledes. Sist vi tok Echo med til veterinæren fikk vi beskjed om at han bjeffet som en Vorsteh ;)Det kommer mye lyd ut av den lille kroppen.

  Og jeg er selvsagt helt enig, hundeliv er bra!

  SvarSlett